
Restauracja TABU
Przywileje dla użytkowników Karty Absolwenta: 10% zniżki na menu restauracji: rabat obowiązuje wyłącznie dla dań a’la carte, nie dotyczy imprez zorganizowanych/okolicznościowych rabat jest…

precyzja wypowiedzi
Dzień dobry,zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w interpretacji niżej przedstawionego zapisu:Wykonawca na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu powinien wykazać, że „wykonał…

Zadanie 10
Warsztaty podnoszące kompetencje studentów UŁ – moduł podnoszenia kompetencji

(webinar) Skuteczna i zrozumiała wizualizacja informacji a potrzeby Studenta
Można wnioskować, że Student rozumie informacje prezentowane przez Nauczyciela, jeśli potrafi je prawidłowo parafrazować, a także wyobrazić sobie, o co chodzi. W szczególności dotyczy to zjawisk i…

Spotkanie z prof. Andrzejem Indrzejczakiem, pierwszym w dziejach UŁ zdobywcą grantu Europejskiej Rady ds. Badań Naukowych (ERC Advanced Grant)
W imieniu Oddziału Łódzkiego Polskiego Towarzystwa Filozoficznego serdecznie zapraszamy na spotkanie z prof. dr hab. Andrzejem Indrzejczakiem (logikiem, a także kulturoznawcą, kierownikiem Katedry…

dr Anastazja Poczta-Krawczyk
Wydział Biologii i Ochrony Środowiska UŁDziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych > Dyscyplina nauki biologiczne



dr Ewa Urbaniak
Wydział Prawa i Administracji UŁdziedzina nauk społecznych > dyscyplina nauki prawne

Ocenianie jako proces - dr Anna Jasińska
Szkolenie dla Nauczycieli Akademickich w ramach realizacji oferty Uniwersytetu Łódzkiego (umowa nr MEiN/2022/DIR/2864) w ramach projektu pn. „Doskonałość dydaktyczna uczelni” współfinansowanego przez…